10 Beste van

lg 65qned85t 2024

van augustus 2024

Elektronica Vergelijken > Tv > lg 65qned85t 2024
  1. Genieten van een 4K-resolutie op een groot scherm van 70-inch word je met de LG 70Ur80006Lj (2023) wel heel toegankelijk gemaakt. Je kijkt naar al jouw favoriete streamingdiensten, waardoor jij films grootser beleeft dan je had durven dromen. Entertainment wordt groots Heb je altijd al jouw eigen thuisbioscoop willen hebben? De LG 70Ur80006Lj (2023) maakt het mogelijk. Deze 70-inch-televisie doet precies wat je van een luxe smart-tv mag verwachten. Zo heeft hij een scherpe 4K-resolutie om jouw films met alle details te laten zien. Dankzij Hdr10 heeft deze tv een groot dynamisch bereik, terwijl de Game Optimizer ervoor zorgt dat je games vloeiend worden getoond. Het ledpaneel tovert levendige kleuren op het scherm voor een onvergetelijke film- of game-avond met je vrienden. AI maakt het scherp Onder de motorkap van de LG 70Ur80006Lj (2023) zit de zesde generatie α5 AI-processor. Dit knap staaltje hardware is in staat om ouder beeldmateriaal op te schalen naar een 4K-waardige resolutie, waardoor oude films er als nieuw uitzien. Daarnaast biedt deze tv nog 9 extra modi om jou de complete ervaring te geven: Levendig, Standaard, Eco, Cinema, Sport, Game, Filmmaker, ISF Bright Room en ISF Dark Room. Dus kies op de streamingdienst waar jij een abonnement op hebt wat je wilt zien en pas eenvoudig de kleuren aan die er het beste bijpassen. Het centrum van jouw entertainmentervaring Om het streamen van content zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, heb je de mogelijkheid om een ethernetkabel aan deze tv te verbinden. Of je gebruikt gewoon jouw wifi als je dat makkelijker vindt. Ben je even klaar met streamen? Dan biedt de LG 70Ur80006Lj (2023) je voldoende andere aansluitingen om je van content te voorzien. Zo zijn er 3 HDMI-poorten aanwezig waar je bijvoorbeeld een console, pc of blu-rayspeler op aansluit. Daarnaast zijn er 2 USB-aansluitingen aanwezig. En als je geen genoegen neemt met de ingebouwde stereospeakers, dan biedt de optische aansluiting de uitkomst. Wie nodig jij uit voor game night? Omdat een tv als deze natuurlijk ook voor gaming gaat worden gebruikt, heeft LG wat handige game-gerichte functies geïntegreerd. Om te beginnen zorgt de HGiG-modus voor de beste HDR-instellingen tijdens het gamen. En met de Auto Low-Latency Mode wordt inputvertraging tot een minimum beperkt. Zo heb je net even die voorsprong op de concurrentie. Als jullie dan aan het eind van de avond even bij willen komen met een film, dan kies je gewoon snel de filmmakersmodus om de avond gezellig af te sluiten. Wie regelt de popcorn?
    LG 70ur80006lj (2023)
    9.0
  2. Met de combinatie van de AI-processor en alle functies die je van een moderne smart-tv’s mag verwachten, staat de LG 65Ur78006Lk garant voor een slimme kijkervaring. Een 4K-resolutie, Hdr10 en zelfs stembediening; bij deze smart-tv begint het genieten al vóórdat je jouw favoriete film hebt aangezet. Er gaat geen detail aan je voorbij De 4K-resolutie van de LG 65Ur78006Lk zorgt natuurlijk al voor een haarscherpe beeldkwaliteit op het 65-inch-scherm, maar aan alleen pixels heb je niet zoveel. De kwaliteit van deze tv komt pas echt tot z’n recht wanneer je gebruikmaakt van de HDR10-functionalteit. Met geoptimaliseerde helderheidsniveaus bekijk jij jouw films op een volledig nieuwe manier. Levendige kleuren en duidelijke details: dat is waar je deze smart-tv voor gebruikt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de slimme upscaler waar deze televisie gebruik van maakt. Een scherper beeld dankzij AI Onder de motorkap van deze smart-tv vinden we de α5 AI 4K Gen6-processor. Deze computer-unit doet al het zware rekenwerk waardoor je ook in 4K van oudere content geniet. Deze upscaler maakt – zoals de naam van de processor al aangeeft – gebruik van kunstmatige intelligentie om films, series en video’s met een lagere resolutie alsnog in 4K te tonen. De kwaliteit hiervan is uiteraard afhankelijk van het bronmateriaal, maar het wordt dus zeker mogelijk om oude films in een hogere kwaliteit te bekijken. Horen, zien, maar niet zwijgen Jouw geluidsinstallatie hoeft met deze tv zeker de deur niet uit. Sterker nog, het is een mooie aanvulling op de kijkervaring. Houd je het liever simpel met een soundbar, dan wordt deze automatisch herkend door de tv, wat het bedienen hiervan heel eenvoudig maakt. De slimme functies van deze LG-tv adviseren je welke films of series je waarschijnlijk leuk vindt, zodat je direct begint met kijken. En als je dan gebruikmaakt van bijvoorbeeld Google Home of Alexa, dan bedien je dit zelfs gewoon met je stem. Dat is horen, zien, maar niet zwijgen dus. Geef je games een upgrade Voor gamers is de Game Optimizer & Dashboard een functie waar gretig gebruik van zal worden gemaakt. Verander de instellingen met een druk op de knop en optimaliseer jouw game-ervaring. LG werkt nauw samen met de HGiG (Hdr Gaming interest Group) om de HDR-functies van deze tv zo goed mogelijk te laten passen bij jouw games. En als je even niets meer te spelen hebt, dan ondersteunt deze smart-tv ook GeForce Now: een optionele abonnementsvorm waarmee cloud-gaming mogelijk is, zonder dat je daar een console voor nodig hebt. Gewoon, direct in de tv gebouwd.
    LG 65ur78006lk (2023)
    8.7
  3. Geniet van films, series en entertainment in prachtige beeldkwaliteit op deze LG 55-inch-led-tv. Haarscherp beeld Deze stijlvolle 55-inch-led-tv is voorzien van NanoCell-technologie. Dankzij deze LG-technologie worden onzuivere kleuren uit het beeld verwijderd, waardoor alleen de scherpe, realistische kleuren overblijven. Ook zorgt Hdr10 Pro voor een nauwkeurige kleurweergave en betere helderheid, zelfs bij erg lichte en donkere beelden. Zo geniet je van extra diepe zwarttinten en mis je geen enkel detail. Dit betekent dat je altijd geniet van consistente, levendige en contrastrijke kleuren bij alles wat je kijkt. En dat natuurlijk allemaal in een prachtige 4K-resolutie. Ga er lekker voor zitten en laat je meeslepen. Slim en gebruiksvriendelijk Achter dit alles zit de slimme α5 Gen5 AI Processor 4K van LG. Deze herkent verschillende soorten content en optimaliseert voortdurend het beeld en geluid om jou zo de beste kijkervaring te bieden. De tv draait op het besturingssysteem van LG: WebOS. De herkenbare, kleurrijke menubalk bedekt alleen het onderste deel van het scherm, waardoor je rustig blijft kijken terwijl je door het menu scrolt. Je past het menu ook eenvoudig aan, zodat je al je favoriete content direct bij de hand hebt. De apart verkrijgbare Magic Remote maakt de ervaring compleet: er verschijnt een cursor op het scherm waarmee je direct op je gewenste optie klikt en de afstandsbediening heeft een scrolwiel waarmee je snel door een lijst bladert. Met ThinQ AI bedien jij bovendien moeiteloos je tv en al je smarthome-apparaten met spraakcommando’s. Geluid en duurzaamheid Met behulp van AI Sound verbetert de processor het geluid op basis van de content die je kijkt. Daarnaast koppel je eenvoudig een soundbar met de tv dankzij LG Sound Sync. Zo wordt je kijkervaring aangevuld door meeslepend, ruimtelijk geluid. Met 3 HDMI-aansluiting en 2 USB-poorten sluit jij eenvoudig al jouw apparaten aan. Ook verbinden met bluetooth is mogelijk. Met het oog op duurzaamheid is de verpakking van deze slanke LG smart-tv opnieuw ontworpen. Hij wordt geleverd in een recyclebare doos met single-color printing. Stream films, series en games Deze LG-tv is uitgerust met diverse streamingdiensten, zoals Netflix en YouTube. Je duikt dus direct in je favoriete films en series. En met de speciale Filmmakermodus bekijk je films precies zoals de regisseur ze voor ogen had. Pak de popcorn er dus maar vast bij. Ook gamers beleven veel plezier aan deze smart-tv. Met cloudgamingmogelijkheden geniet jij van eindeloos speelplezier. Natuurlijk sluit je net zo makkelijk je consoles aan. Bovendien maak je gebruik van de handige Game Optimizer. Deze houdt al je cloudgaminginstellingen bij in een overzichtelijk menu. Je bekijkt je huidige instellingen eenvoudig via het Gaming Dashboard.
    LG 55uq70006lb
    8.6
  4. Met de combinatie van de AI-processor en alle functies die je van een moderne smart-tv’s mag verwachten, staat de LG 55Ur78006Lk garant voor een slimme kijkervaring. Een 4K-resolutie, Hdr10 en zelfs stembediening; bij deze smart-tv begint het genieten al vóórdat je jouw favoriete film hebt aangezet. Er gaat geen detail aan je voorbij De 4K-resolutie van de LG 55Ur78006Lk zorgt natuurlijk al voor een haarscherpe beeldkwaliteit op het 55-inch-scherm, maar aan alleen pixels heb je niet zoveel. De kwaliteit van deze tv komt pas echt tot z’n recht wanneer je gebruikmaakt van de HDR10-functionalteit. Met geoptimaliseerde helderheidsniveaus bekijk jij jouw films op een volledig nieuwe manier. Levendige kleuren en duidelijke details: dat is waar je deze smart-tv voor gebruikt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de slimme upscaler waar deze televisie gebruik van maakt. Een scherper beeld dankzij AI Onder de motorkap van deze smart-tv vinden we de α5 AI 4K Gen6-processor. Deze computer-unit doet al het zware rekenwerk waardoor je ook in 4K van oudere content geniet. Deze upscaler maakt – zoals de naam van de processor al aangeeft – gebruik van kunstmatige intelligentie om films, series en video’s met een lagere resolutie alsnog in 4K te tonen. De kwaliteit hiervan is uiteraard afhankelijk van het bronmateriaal, maar het wordt dus zeker mogelijk om oude films in een hogere kwaliteit te bekijken. Horen, zien, maar niet zwijgen Jouw geluidsinstallatie hoeft met deze tv zeker de deur niet uit. Sterker nog, het is een mooie aanvulling op de kijkervaring. Houd je het liever simpel met een soundbar, dan wordt deze automatisch herkend door de tv, wat het bedienen hiervan heel eenvoudig maakt. De slimme functies van deze LG-tv adviseren je welke films of series je waarschijnlijk leuk vindt, zodat je direct begint met kijken. En als je dan gebruikmaakt van bijvoorbeeld Google Home of Alexa, dan bedien je dit zelfs gewoon met je stem. Dat is horen, zien, maar niet zwijgen dus. Geef je games een upgrade Voor gamers is de Game Optimizer & Dashboard een functie waar gretig gebruik van zal worden gemaakt. Verander de instellingen met een druk op de knop en optimaliseer jouw game-ervaring. LG werkt nauw samen met de HGiG (Hdr Gaming interest Group) om de HDR-functies van deze tv zo goed mogelijk te laten passen bij jouw games. En als je even niets meer te spelen hebt, dan ondersteunt deze smart-tv ook GeForce Now: een optionele abonnementsvorm waarmee cloud-gaming mogelijk is, zonder dat je daar een console voor nodig hebt. Gewoon, direct in de tv gebouwd.
    LG 55ur78006lk (2023)
    8.3

LG 65QNED85T (2024) – De Ultieme 4K TV Ervaring

De LG 65QNED85T (2024) vertegenwoordigt een nieuwe generatie LED-TV’s die een indrukwekkende combinatie van geavanceerde beeldtechnologieën, slimme functies en een modern design biedt. Deze 65-inch TV belooft een ongeëvenaarde kijkervaring met zijn Ultra HD 4K-resolutie, krachtige beeldverwerkingsprocessor en uitgebreide smart TV-functionaliteiten. In deze uitgebreide gids verkennen we de details van de LG 65QNED85T (2024) en hoe deze TV zich onderscheidt in de competitieve markt van 4K televisies.

Ontwerp en Bouwkwaliteit

Slank en Modern Design

De LG 65QNED85T heeft een elegant en strak ontwerp dat perfect past in moderne interieurs. Het zwarte kleurenschema en de smalle bezel zorgen voor een minimalistische uitstraling die de focus op het scherm legt. Het dunne profiel van de TV zorgt ervoor dat deze niet alleen stijlvol, maar ook ruimtebesparend is. Het ontwerp zorgt ervoor dat de TV een aanvulling is op je woonruimte zonder te veel op te vallen.

Afmetingen en Gewicht

De afmetingen van de TV variëren afhankelijk van of je hem met of zonder voet plaatst:

  • Afmetingen zonder voet: 145,6 x 83,9 x 29,7 cm
  • Afmetingen met voet: 145,6 x 91 x 29,6 cm

Het gewicht van de TV zonder voet is 22,5 kg en met voet 22,9 kg. Deze afmetingen en gewicht maken de LG 65QNED85T relatief gemakkelijk te installeren, zowel op een standaard als aan de muur. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de TV stabiel staat, zelfs op een slanker meubel of wandbeugel.

Beeldkwaliteit en Technologie

Ultra HD 4K Resolutie

De LG 65QNED85T beschikt over een Ultra HD 4K-resolutie met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Deze hoge resolutie zorgt voor een gedetailleerd en scherp beeld, wat vooral merkbaar is bij het kijken naar 4K-content of bij het gebruik van streamingdiensten die 4K-kwaliteit aanbieden. Het resultaat is een indrukwekkende helderheid en detailniveau, waardoor je het gevoel hebt midden in je favoriete films of shows te zitten.

α8 AI Processor 4K

De α8 AI Processor 4K van LG is ontworpen om het beste uit je beeld te halen. Deze krachtige processor maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de beeldkwaliteit te analyseren en te optimaliseren. Dit betekent dat het automatisch beelden verbetert door contrast, helderheid en kleuren aan te passen aan het type content dat je bekijkt. Of je nu naar een film kijkt, een sportwedstrijd volgt of een videogame speelt, je kunt rekenen op een uitstekende beeldkwaliteit.

High Dynamic Range (HDR)

HDR (High Dynamic Range) technologie zorgt voor een breder scala aan kleuren en een beter contrast. De LG 65QNED85T ondersteunt HDR10 en Hybrid Log-Gamma (HLG). HDR10 is een veelgebruikt formaat voor 4K HDR-content en biedt verbeterde helderheid en kleurweergave. Hybrid Log-Gamma (HLG) is ontworpen voor live-uitzendingen en verbetert de beeldkwaliteit in realtime. Samen zorgen deze HDR-technologieën voor levendige en realistische beelden.

Beeldfrequentie van 120 Hz

Met een beeldfrequentie van 120 Hz biedt de LG 65QNED85T vloeiende beelden, zelfs bij snelle actiescènes of sportevenementen. Een hogere verversingssnelheid betekent minder bewegingsonscherpte en meer detail bij snelle bewegingen, wat vooral handig is voor gamers en sportliefhebbers die een vloeiende kijkervaring willen.

Geluid en Audio

Geïntegreerde Luidsprekers

De LG 65QNED85T is uitgerust met geïntegreerde luidsprekers met een muziekvermogen van 20 W. Hoewel dit voldoende is voor algemeen gebruik, zoals het kijken naar nieuws of shows, kunnen de geluidskwaliteit en volume mogelijk niet voldoen aan de verwachtingen van audiophielen. Voor een meer meeslepende audio-ervaring kan het nuttig zijn om een externe geluidsbar of een surround-systeem aan te sluiten.

Dolby Audio Ondersteuning

Hoewel de specificaties geen specifieke Dolby Audio-technologieën vermelden, is het waarschijnlijk dat de TV een basis Dolby Audio-ondersteuning biedt. Dolby Audio biedt verbeterde geluidskwaliteit en een breder geluidspectrum, wat bijdraagt aan een betere luisterervaring voor films en muziek.

Smart TV Functies

webOS Besturingssysteem

De LG 65QNED85T draait op het webOS-besturingssysteem, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en snelle toegang tot apps en content. De webOS-interface biedt een vloeiende navigatie en maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot streamingdiensten, apps en andere online content. De interface is intuïtief en biedt een overzichtelijke manier om door je favoriete content te bladeren.

Spraakbesturing en Smart Home Integratie

De TV is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, wat betekent dat je spraakopdrachten kunt gebruiken om je TV te bedienen. Dit biedt een handige manier om je TV te controleren zonder de afstandsbediening te gebruiken. Je kunt eenvoudig je favoriete shows starten, het volume aanpassen of de TV aan- of uitzetten met je stem.

Ingebouwde Chromecast

Met de ingebouwde Chromecast kun je content vanaf je smartphone, tablet of computer direct naar je TV streamen. Dit maakt het eenvoudig om video's, muziek en foto's te delen met vrienden en familie zonder dat je extra kabels nodig hebt. De ingebouwde Chromecast is een handige functie voor het streamen van content van populaire apps zoals YouTube en Netflix.

Aansluitingen en Verbindingen

HDMI en USB Poorten

De LG 65QNED85T beschikt over vier HDMI-poorten (waarvan twee HDMI 2.1) en twee USB-poorten. De HDMI 2.1-poorten ondersteunen hogere verversingssnelheden en verbeterde resolutie, wat gunstig is voor het aansluiten van moderne gameconsoles en andere high-definition apparaten. De USB-poorten maken het mogelijk om externe harde schijven of USB-sticks aan te sluiten voor het afspelen van media.

Netwerk- en Draadloze Connectiviteit

De TV ondersteunt zowel ethernet (netwerk) als draadloze (WiFi) connectiviteit, zodat je eenvoudig verbinding kunt maken met internet. Dit maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot streamingdiensten, online apps en andere internetgebonden functies. Bluetooth-ondersteuning is ook aanwezig, wat het mogelijk maakt om draadloze audioapparaten en accessoires te koppelen.

CI+ Slot

Het CI+ slot biedt de mogelijkheid om een smartcard te gebruiken voor toegang tot digitale televisiekanalen zonder dat je een extra settopbox nodig hebt. Dit is vooral handig voor gebruikers die gebruik willen maken van betaalde televisieabonnementen.

Energieverbruik en Duurzaamheid

Energie-efficiëntieklasse

De LG 65QNED85T valt onder energie-efficiëntieklasse E volgens de EU-norm. Dit betekent dat de TV relatief meer energie verbruikt dan sommige andere modellen op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het maken van een keuze voor een nieuwe TV.

Energieverbruik

  • Energieverbruik per 1.000 uur (SDR): 84,6 kWh
  • Energieverbruik per 1.000 uur (HDR): 165 kWh

Deze cijfers geven een indicatie van het energieverbruik van de TV bij langdurig gebruik in verschillende weergavemodi. Het is belangrijk om te overwegen hoe deze cijfers van invloed kunnen zijn op je energiekosten en het milieu.

Installatie en Montage

Montageopties

De LG 65QNED85T kan worden gemonteerd op een tafelstandaard of aan de muur worden bevestigd met een VESA-standaard van 300 x 300 mm. De tafelstandaard is inbegrepen bij de TV en biedt een stevige basis voor plaatsing op een meubel. Voor een slanker profiel en een nettere uitstraling kan de TV aan de muur worden bevestigd met een geschikte wandbeugel.

Installatiegemak

De TV wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor installatie, inclusief een Magic Remote, netsnoer, tafelstandaard, snelle-installatiegids en handleiding. De installatie is relatief eenvoudig en kan worden uitgevoerd zonder extra gereedschap. De handleiding biedt duidelijke instructies voor een probleemloze installatie.

De LG 65QNED85T (2024) biedt een uitstekende combinatie van geavanceerde beeldtechnologieën, slimme functies en een aantrekkelijk ontwerp. Met zijn Ultra HD 4K-resolutie, krachtige α8 AI Processor en ondersteuning voor HDR-technologieën, levert deze TV een indrukwekkende kijkervaring. Of je nu een filmfanaat, gamer of gewoon iemand bent die waarde hecht aan hoge beeld- en geluidskwaliteit, de LG 65QNED85T biedt prestaties en functies die aan de meeste verwachtingen voldoen.

De TV is een veelzijdige keuze voor wie op zoek is naar een premium kijkervaring met moderne smart TV-functies. Ondanks de hogere energie-efficiëntieklasse is de LG 65QNED85T een waardevolle investering voor wie kwaliteit en functionaliteit op prijs stelt. Met de gebruiksvriendelijke webOS-interface, spraakbesturing en ingebouwde Chromecast, biedt

deze TV een toekomstbestendige oplossing voor al je entertainmentbehoeften.